Povraćaj sredstava

Povrat novca u slučaju povrata robe vrši se od strane onlajn prodavca na tekući račun kupca najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Potrebni podaci za povraćaj sredstava su: - broj otpremnice - broj tekućeg računa na koji želite da sredstva budu vraćena. Novac nije moguće slati u gotovini kurirskom službom.

Ukoliko je kupovina obavljena putem online shopa, artikal šaljete kurirskom službom na adresu Jurija Gagarina 155 pp 0.1. i neophodno je naglasiti uz pošiljku da želite povrat sredstava. Proizvode nije moguće fizički dostaviti u nekoj od naših prodavnica. 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.etsport.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.