O nama

A SPORT DD je outlet sportske opreme osnovan 2015. godine u Beogradu sa željom da tržištu donese novi koncept prodaje kako u maloprodajnim objektima tako i pristupom na naš online shop gde sve ljubitelje sportke opreme očekuje najveći izbor i najniže cene.
 
Upravo, naša misija i temelj kompanije jeste da sportsku opremu najboljih svetskih brendova, zahvaljujući najpovoljnijim cenama na tržištu, učinimo dostupnom baš svakom kupcu. U izboru asortimana vodimo se idejom da odabir sportskih komada nema sezonu budući da vrhunski brendovi garantuju kvalitet, aktuelnost i zadovoljstvo kupaca.
 
Naše poslovanje je započeto otvaranjem prvog maloprodajnog objekta u TC Piramida, da bi tokom godina širili prodajnu mrežu i danas poslujemo u Beogradu i Novom Sadu u ukupno 6 objekata. Prateći potrebe savremenog kupca, njegovih navika i stila života pokrenuta je online prodavnica kojom smo kupcima iz cele zemlje omogućili raspoloživost našeg asortimana i dostupnost istog. Sada, iz svih krajeva Srbije možete brzo i lako poručiti vaše omiljene patike, trenerke, dukseve, majice, jakne, kompletnu zimsku opremu, kape, helanke, torbe i rančeve...apsoluto sve prema vašim željama. A sport DD je mesto gde ćete uživati i Vi i Vaš novčanik. Kupujte po outlet cenama!