Najčešća pitanja

Za porudžbine iznad 6.000 rsd isporuka je besplatna.

Isporuka poručenih artikala je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Poručene artikle je moguće zameniti, za drugi broj/veličinu ili potpuno drugi proizvod. Rok za zamenu je 14 od dana prijema robe kurirskom službom ili od dana kupovine u maloprodajnom objektu. Potrebnoje da roba bude neoštećena, nekorišćena i u originalnom pakovanju.

Proizvode možete platiti u maloprodajnim objektima ili putem online prodavnice VISA, MASTER, AMERICAN, DINA platnim karticama.

Kupac ima pravo da odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Plaćanje na rate je moguće u Et Sport maloprodajnim objektima karticama Banca Intese ili Poštanske štedionice.

Za kupovinu putem našeg online shop-a ne morate biti registrovani. Međutim registracija omogućava dosta lakše i brže poručivanje artikala. Ukoliko na našem portalu kreirate vaš korisički nalog ne morate iznova da popunjavate podatke za isporuku robe, ako plaćate karticom jednokratno upisujete podatke iste, imate mogućnost da pravite vaše liste želja, redovno ćete dobijati obaveštenja o novim sniženjima. Isto tako možete pratiti status vaše poružbine, imati pristup istorijatu svih vaših porudžbina, pratiti naše preporuke za vaš korisnički nalog.

Poručene proizvode dostavlja Post Express na navšu naznačenu adresu.