Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

A sport DD d.o.o. sigurnost svojih kupaca visoko pozicionira te u vezi sa tim izuzetno brine o sigurnosti njihovih podataka. Sve informacije koje prikupimo nećemo ni pod kojim uslovima usutpati trećim licima čime je obezbeđenja potpuno sigurna i bezbedna saradnja sa kompanijom A sport DD d.o.o.

Opšte informacije

Pre prikupljanja podataka, Online prodavnica obaveštava kupce na koje se podaci odnose o sledećem: 
- Da bi kupovina putem onlajn prodavnice bila uspešno realizovana potrebni su nam sledeći podqaci kupaca: ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Na osnovu navedenih podataka u mogućnosti smo da isporučimo kupljenu robu i obavestimo kupca o statusu narudžbine i relevantnim informacijama u vezi sa istom. 
- Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
- Prijavom ili registracijom na www.etsport.rs podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email, sms i/ili viber obaveštenja.  Kupci u svakom trenutku imaju mogućnost izbora da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.
- Kompanija A sport DD d.o.o. lične podatke kupaca koristi isključivo u svrhe tehničke administracije veb sajta, kako bi korisnicima dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa njima. 
- Kompanija A sport DD d.o. neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu, niti će zloupotrebiti private informacije kupaca. Kontakt podatke kupaca nećemo predate trećim licima osim ukoliko se to od kompanije A sport DD d.o.o. ne bude zahtevalo zakonom.
- Zaposleni u kompaniji A sport DD d.o. su obavezni da poštuju poverljivost podataka o kupcima.

Prikupljanje podataka

U cilju uspešne obrade porudžbina kupaca potrebno je da kupci onlajn prodavnici dostave sledeće podatke: ime i prezime, adresu, e-mail i broj telefona. Uz pomoć tih podataka prodavac će biti u mogućnosti da kupcima isporuči naručenu robu, kao i da obavesti kupce o trenutnom statusu narudžbine. Onlajn prodavnica prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prijavom ili registracijom na onlajn prodavnici podrazumeva se saglasnost korisnika da mu se šalju e-mail, sms i viber obaveštenja. Onlajn prodavnica daje kupcima mogućnost izbora da se ukoliko žele izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Cookies

Online prodavnica koristi cookies ili u daljem tekstu kolačiće u cilju pomoći kupcima da prilagode korišćenje interneta svojim potrebama.
Kolačići predstavljaju tekstualni fajl koji je smešten na hard disku svakog zasebnog kupca od strane veb servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus računaru ili drugom uređaju koji koristi kupac.
Kolačići su jedinstveno dodeljeni svakom pojedinačnom kupcu, i jedino mogu biti pročitani od strane veb servera u domenu koji ih je poslao kupcu. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će kupcima uštedeti vreme.

Sigurnost podataka

Online prodavnica će preduzeti razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena podataka o ličnosti kupaca. Online prodavnica će čuvati lične podatke koje daju kupci na sigurnim serverima (zaštićenim lozinkom i firewall-om). Sve elektronske transakcije koje kupci naprave biće šifrovane putem SSL tehnologije. Naravno, prenos podataka preko interneta je prirodno nesiguran i Online prodavnica ne može da garantuje sigurnost podataka poslatih preko Interneta. Kupci su isključivo odgovorni za čuvanje lozinke i korisničkih detalja. 

Ažuriranje podataka o kupcu

Kupci su obavezni da obaveste onlajn prodavnicu ukoliko neki od registrovanih podataka o ličnosti treba ispraviti ili ažurirati.

Važnost Politike privatnosti

Onlajn prodavnica može ažurirati Politiku privatnosti s vremena na vreme, usvajanjem i postavljanjem izmena i dopuna istih. Kupci se ovim putem obaveštavaju da bi trebalo da povremeno provere onlajn prodavnicu kako bi bili u toku sa svim eventualnim promenama Pravila privatnosti. Takođe, onlajn prodavnica može obaveštavati kupce o promenama Pravilna privatnosti putem e-maila, sms-a ili viber-a.

 


Top