Isporuka robe

ISPORUKA
 
Rok isporuke

Nakon poručivanja robe, porudžbina ulazi u status obrade tokom koga se proverava da li su traženi artikli dostupni. Nakon obrade porudžbine na e-mail adresu kupca stići će mejl sa informacijom o raspoloživosti porudžbine. Porudžbine napravljene tokom vikenda u proces obrade ulaze početkom radne nedelje.

Preuzimanje pošiljke

Isporuka porudžbina vrši se putem kurirske službe koja pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima od 8-19h i subotom od 8-15h. 
Tog dana kada je zakazana isporuka kupac dobija sms poruku sa obaveštenjem da je isporuka zakazana za taj dan.
Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 063/297-605. 
Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove ukoliko Vas ne pronađe na adresi na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost viša od 1.000 rsd je besplatna!

Za porudžbine ispod 1.000 rsd isporuka se naplaćuje po zvaničnom cenovniku kurirske službe.


Top